Henry: "Ik blijf bij Arsenal"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Henry: "Ik blijf bij Arsenal"
Foto: © SC

De Franse topspits Thierry Henry heeft een einde gemaakt aan al de speculaties over zijn toekomst. Hij heeft verklaard dat hij niet de intentie heeft om Arsenal straks te verlaten. 

Omdat het contract van de Fransman in de zomer van 2007 afloopt, werd er al druk gespeculeerd over de toekomst van Henry. Her en der werd al gesuggereerd dat hij The Gunners zou verlaten op het einde van dit seizoen. Vooral FC Barcelona zou maar wat graag het Franse goudhaantje inlijven. Barcelona-voorzitter Joan Laporta droomde al luidop van het koningsduo Ronaldinho-Henry in de spits van de Catalanen.

Henry zei tegen de Britse krant The Sun dat hij houdt van Arsenal en dat hij voor zichzelf heeft uitgemaakt in Londen te blijven. "Ik wil tegen alle fans en tegen alle mensen die van me houden zeggen dat ik Arsenal wil leiden in het nieuwe Emirates stadion volgend seizoen. Ik zal met manager Arsène Wenger en vice-voorzitter David Dean praten over de toekomst. Er waren de laatste tijd heel wat belachelijke speculaties, maar de waarheid is dat ik met geen enkele andere club gesproken heb. Dit maakt nu een einde aan alle verhalen die de ronde doen, we kunnen weer doorgaan", aldus Henry.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties