Manchester United naar volgende ronde FA Cup

Kristof Blomme
| 0 reacties
Manchester United naar volgende ronde FA Cup
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft Burton Albion verslagen met 5-0. In de heematch was United niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. Burton Albion speelt in de Conference, vergelijkbaar met onze eerste provinciale.

Manchester wou de blamage uit de heenwedstrijd zo vlug mogelijk ongedaan maken. Burton, dat aangemoedigd werd door 11.000 supporters, kwam na amper zeven minuten al op achterstand. Een voorzet van Richardson werd door Saha afgemaakt. Halfweg de eerste periode was de partij al beslist. Rossi (foto) kopte de 2-0 op het bord na een goeie voorzet van Silvestre. Voor de pauze werd het bijna nog 3-0. Een voorzet van Solskjaer vloog net voorbij Saha en Rossi.

Vlak na de koffie werd het dan toch 3-0. Richardson werd diep gestuurd door Rossi, en die gaf de bezoekende goalie geen kans. Na twintig minuten kreeg ook Saha nog een goede mogelijkheid. Hij talmde echter te lang, waardoor Corbett nog redding kon brengen. Even later werd de ingevallen Giggs diep gestuurd door opnieuw Rossi. De Welshman aarzelde niet en nette nummer vier. In blessuretijd zette de indrukwekkende Rossi de forfaitcijfers op het bord. 

Andere uitslagen:

Everton - Millwall 1-0
72' Cahill
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties