Marseille opnieuw in de problemen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Marseille opnieuw in de problemen
Foto: © SC

Olympique Marseille verloor zaterdagavond met 3-1 op het veld van hekkensluiter AJ Ajaccio. Dit is niet het enige slechte nieuws voor Olympique Marseille.
 
Momenteel doet het verhaal zich de ronde dat de Franse club opnieuw betrokken is bij een louche affaire. Ex-speler Jean-Jacques Eydelie wist te vertellen dat hij voor de Champions League-finale tegen AC Milan van 1993 een injectie kreeg. De Franse club won die wedstrijd met het kleinste verschil.

"Voor de finale moesten alle spelers zich in een rij opstellen om een injectie te krijgen, de enige die niet akkoord ging, was Rudi Völler”, aldus Eydelie. Om wat voor soort injectie het gaat, is momenteel nog niet geweten. “Ik kreeg een zeer droge mond en mijn lichaam reageerde anders dan normaal.” 
 
Het is niet de eerste keer dat de ex-speler van Marseille in een affaire betrokken is. In de jaren negentig verklaarde hij ook al dat hij omkoopgeld gaf aan de spelers van Valenciennes. Marseille won toen wel de landstitel, maar speelde die later weer kwijt nadat de omkoping aan het licht kwam.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties