SK Opex Girls Oostende - KFC Lentezon Beerse 1 - 9

Doelpuntenregen aan de kust.

Eerste helft: In de 12’ kon Bianca Ternier profiteren van een complete misser van de Lentezon defensie. Ze schoof de bal hard en laag binnen. Grote vreugde bij de kustmeisjes, maar dit was wel meteen het sein voor de bezoeksters om een tandje bij te steken. Een paar minuten later stond het al terug gelijk, Janice Cayman, alleen voor doel, liftte de bal over Leen Jonkheere binnen.

Oostende wel met veel gedrevenheid ging toch nog ten onder voor rust. Lentezon speelde de ene na de andere doelkans bij elkaar en scoorde nog drie doelpunten. Sarah Glazemaekers werkte een voorzet van Tinne Vanhuele binnen. Tinne Van Heule zette zich nadien door op een verre uittrap van doelvrouw Veerle Willekens en werkte beheerst af. De vierde treffer was een beauty, een lang uitgesponnen aanval werd op aangeven van Kim Verlooy schitterend binnengekopt door Maureen De Keyser. 1-4 ruststand en wedstrijd gespeeld.

Tweede helft: In de tweede helft mocht Lentezon zich verder uitleven tegen een sportief spelend Oostende.

Saar Vanhoof, deze maand 15 geworden, bezorgde zichzelf een leuk verjaardagscadeau. Debuteren in 1e nationale en meteen scoren! Ze knikte al vroeg een hoekschop voorbij de Oostendse goalie.

Die Leen Jonkheere stond sterk te keepen, maar een regen van bezoekende doelkansen bracht toch nog 4 bezoekende treffers op. Twee doelpunten van Kim Verlooy en twee van Janice Cayman.

Net geen dubbele cijfers voor de kustdames die te licht uitvallen voor deze competitie, maar zich sportief voorbereiden op een volgend seizoen in tweede nationale.