Engelaar twijfelachtig, Soetaers er allicht niet bij

Philippe Crols
| 0 reacties
Engelaar twijfelachtig, Soetaers er allicht niet bij
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Aanstaande zaterdag neemt Anderlecht het thuis op tegen Racing Genk. Bij Anderlecht is zo goed als heel de defensie twijfelachtig, maar ook Racing Genk leeft niet zorgenloos toe naar de topper van zaterdag. 

Zo staat er nog altijd een vraagteken achter de naam van de Nederlandse spelmaker, Orlando Engelaar. De website van Racing Genk meldt dat Engelaar donderdag slechts gedeeltelijk meetrainde met de groep. Vrijdag en mogelijk pas zaterdag tijdens de opwarming zal men beslissen of Engelaar zal meespelen of niet. Vorige week werd hij tijdens de rust al uit voorzorg naar de kant gehaald tegen Westerlo. Tom Soetaers zal zo goed als zeker niet aanwezig zijn als speler in het Constant Vandenstock stadion. De linkermiddenvelder heeft nog steeds problemen met de enkel en zal dus waarschijnlijk niet meespelen. Daardoor krijgt de jonge Sebastien Pocognoli allicht alweer zijn kans. 

Verder zal ook Erik Matoukou er zo goed als zeker niet bij zijn, maar aangezien hij toch weinig of geen aanspraak zou kunnen maken op een basisplaats zal zijn afwezigheid waarschijnlijk niet doorslaggevend zijn. Voor het overige kan Genk natuurlijk nog altijd geen beroep doen op de spelers die voor langere tijd out zijn. Het gaat om Jordan Remacle, Gert Claessens, Logan Bailly en Koen Daerden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties