Antwerp speelt cruciale wedstrijd tegen Deinze

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp speelt cruciale wedstrijd tegen Deinze
Foto: © SC

Vanavond staat er in de tweede klasse een belangrijke wedstrijd onderaan het klassement op het programma. Op de Bosuil ontvangt Antwerp rode lantaarn Deinze. Voor Antwerp misschien wel de wedstrijd van de waarheid. Als de Great Old deze wedstrijd niet kan winnen, is het één voor twaalf voor de rood-witten.
 
Antwerp-trainer Regi van Acker kan alvast geen beroep doen op Sam Lavan en Spencer Verbiest. Beide spelers zijn geelgeschorst. Ook zijn er nog vraagtekens over de fitheid van Alain Van Mieghem. De verdedigende middenvelder trainde pas vrijdag voor het eerst opnieuw voluit. Bij Deinze zijn de nieuwkomers Mladenovic en Trajcev nog niet speelgerechtigd. Lambin komt wel terug uit schorsing.
 
Bij rode lantaarn Deinze lopen enkele bekenden rond voor Antwerp. Met doelman Yves Feys en aanvaller Grozdanic spelen er twee ex-Antwerpspelers. Ook de nieuwe trainer, Marc Brys, is zeker geen onbekende voor het Antwerpse legioen. De ex-trainer van Germinal Beerschot won enkele derby’s op de Bosuil.  
 
Ex-Antwerpdoelman Yves Feys begrijpt nog steeds niet hoe Antwerp zo laag kan staan in het klassement. “Deze ploeg heeft toch talent genoeg, maar het komt er niet uit. Ondanks het nog behalen van een eindronde-ticket was ook vorig seizoen de tweede ronde al barslecht. De hoop is nu blijkbaar gericht op een vijftal spelers van Manchester United”, aldus Feys die vier jaar in het doel stond van de ‘Great Old’.
 
Ook Alan Grozdanic begrijpt het niet. “Op de Bosuil een punt pakken zou niet slecht zijn. En misschien kunnen we op de counter een goaltje forceren”, aldus de Bosniër. De aanvaller noemt deze wedstrijd misschien wel zijn belangrijkste wedstrijd van de laatste vijf jaar. "Bij Antwerp kende ik jammer genoeg meer slechte dan goeie dagen. Toch is Antwerpen voor mij de mooiste stad van België." [AN] 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties