Boli reageert op beschuldigingen

Joeri De Ren
| 0 reacties
Boli reageert op beschuldigingen
Foto: © SC

Basil Boli, ex-speler van Marseille en de speler die de finale tegen AC Milan won voor zijn team door het enige doelpunt te scoren, reageert op de beschuldigingen door Jean-Jacques Eydelie.

Eydelie trad enige tijd geleden naar voren met het verhaal dat op één speler na, alle spelers van Marseille de Champions League - finale tegen AC Milan in 1993 wonnen door middel van doping.  Alle spelers zouden net voor de wedstrijd een inspuiting hebben gekregen.  Enkel Rudi Völler zou dit geweigerd hebben. 
 
Nog, volgens Eydelie, zou de club steeds misbruik hebben gemaakt van doping.  Er werd geen onderzoek meer ingesteld tegen de club daar de feiten verjaard zijn.  

Boli drukte zijn begrip uit voor de onfortuinlijke uitspraken van de ex-speler, maar benadrukte nogmaals dat het verhaal een kwakkel is.  De speler begrijpt niet wat Eydelie drijft in het slopen van de uitzonderlijke prestatie die hij en het team in die periode leverden.  Ook beweerde hij dat hijzelf recht in zijn schoenen staat en dat er hem en het team niets te verwijten valt.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties