Treviso opnieuw onderuit

Maarten Vandenabeele

Treviso, de ploeg van Walter Baseggio, blijft onderaan de klassering van de Serie A bengelen na de thuisnederlaag tegen Chievo. Lazio en Udinese hielden elkaar in evenwicht.

Een doelpunt net voor en net na de rust van Tiribocchi was voor Chievo voldoende om met de 3 punten te gaan lopen in Treviso. De tegentreffer van Borriello, een kwartier voor tijd, veranderde daar niets meer aan. Amauri kon het zich zelfs nog permitteren om een strafschop te missen. Baseggio speelde de 90 minuten maar kon de nederlaag niet verhinderen.

Lazio en Udinese speelden 1-1 gelijk. Rocchi bracht de hoofdstedelingen op voorsprong in de 20e minuut maar Iaquinta, op penalty, legde 6 minuten later al de eindstand vast.