Fiorentina reageert op beschuldigingen

Fiorentina reageert op beschuldigingen
Foto: © SC

Bij Fiorentina kunnen ze niet lachen met de beschuldigingen van Luciano Gaucci. De voormalige eigenaar van Perugia beschuldigt La Viola van het kopen van een promotieplaats in het seizoen 2003-2004.

Voorzitter Diego Della Valle reageert: "De beschuldigingen van Gaucci zijn zo vals dat ze als ridicuul beschouwd moeten worden. Eigenlijk zou er niet op moeten gereageerd worden, ware het niet dat ze de goede naam en waardigheid van Fiorentina, haar fans, haar spelers en de gehele stad beledigen. Het is enkel uit respect voor deze waarden, die altijd al centraal hebben gestaan in ons project, dat we Gaucci gaan vragen om deze zaak te behandelen in de rechtbank."

Ook één van de spelers die door Gaucci is beschuldigd, heeft ondertussen al gereageerd. José Ze Maria: "Ik ben geschokt en verontwaardigd door de vulgaire beschuldingen van Gaucci. Ik heb mijn advocaten al de opdracht gegeven om hem voor de rechtbank te slepen."

Zo als het er nu naar uitziet, zal Gaucci nog veel tijd in de rechtbank mogen doorbrengen. Ook de voorzitter van FIGC Franco Carraro, het agentschapbureau GEA World en de bank Capitalia dreigden er al mee om naar de rechtbank te stappen wegens valselijke beschuldigingen. Bovendien loopt er momenteel een arrestatiebevel tegen de voormalige eigenaar van Perugia wegens fraude. Gaucci zit momenteel in Santo Domingo en verklaarde dat hij er nog zeker twee à drie maand zal blijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties