Raul speelde honderdste CL-wedstrijd

Philippe Crols
| 0 reacties
Raul speelde honderdste CL-wedstrijd
Foto: © SC

Het was dinsdagavond niet zo'n leuke avond voor Real Madrid. De club van Beckham en co ging met 0-1 ten onder tegen Arsenal. Toch was er ook nog positief nieuws voor Madrid en voor Raul in het bijzonder. 

Raul was lange tijd buiten strijd en maakte in de competitie reeds zijn wederoptreden. Dinsdag mocht hij na een dik uur spelen Robinho komen vervangen. Raul kon de wedstrijd niet meer doen kantelen, want Arsenal won dus, maar toch mocht Raul na afloop best wel fier zijn op zichzelf. De wedstrijd tegen Arsenal was voor de 29-jarige Spaanse spits zijn honderste wedstrijd in de Champions League. Daarmee is Raul de eerste speler die de kaap van de 100 weet te overschrijden. 

In 1995 speelde hij zijn eerste wedstrijd in deze competitie. Dat was tegen Ajax. In zijn Champions League-geschiedenis scoorde hij in die honderd wedstrijden al 51 keer. Verder won hij ook drie keer de beker met de grote oren. Binnenkort krijgt de Spanjaard allicht wel gezelschap, want teamgenoten David Beckham (96) en Roberto Carlos (98) komen aardig in de buurt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties