Alan Smith fit in september

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Alan Smith fit in september
Foto: © SC

Alan Smiths operatie was een succes. Dat meldt The Guardian. De spits van Manchester United raakte in de bekerwedstrijd tegen Liverpool ernstig geblesseerd en even werd gevreesd voor zijn carrière. "Alan komt terug, daar bestaat geen twijfel over", ontkracht coach Alex Ferguson alle geruchten.

"Het zal wat langer duren dan bij een gewone blessure omdat naast de beenbreuk ook zijn enkel ontwricht is en zijn ligamenten geraakt zijn, maar hij zal opnieuw kunnen spelen binnen zes à zeven maanden", aldus nog Ferguson. De boomlange spist mist daardoor niet alleen de rest van het seizoen in de Premier League, hij ziet ook het WK in Duitsland in het water vallen. Bovendien zal de revalidatie bijzonder moeizaam verlopen en is het niet zeker of hij in september nog een basisplaats zal hebben bij de Mancunians.

Toch maakt de speler zich niet al te veel zorgen. Bij een bezoek aan het ziekenhuis verbaasde Ferguson zich erover hoe ontspannen hij spits op de hele situatie reageert. "Hij bekijkt de zaken nogal filosofisch. Hij zei gewoon 'dat is voetbal'. Ik bewonder die houding en ben er zeker van dat die hem zal helpen bij zijn revalidatie." [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties