Woodgate is opnieuw out

Woodgate is opnieuw out
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Woodgate zit in een sukkelstraatje zonder einde. De Engelsman zou normaal zondag tegen Deportivo zijn wederoptreden maken. De verdediger van Real Madrid heeft nu echter weer last van zijn rug. Zijn persoonlijke dokter Jesús Olmo liet hem ondertussen in de steek.
 
Woodgate had normaal morgen in de thuiswedstrijd tegen Deportivo La Coruña kunnen terugkeren in de kern van de Koninklijke. De verdediger viel op 22 februari tegen Arsenal gekwetst uit. Hij geraakte toen geblesseerd aan de linkerenkel. De voorbije week trainde hij nochtans mee met de groep, maar voor de laatste training haakte hij af. Jesús Olmo is bovendien niet langer zijn persoonlijke dokter. Olmo was een persoonlijke vriend van ex-voorzitter Perez, die onlangs een stap opzij zette.
 
De Engelsman kwam dit seizoen nog maar veertien keer in actie. Hij speelde negen competitiewedstrijden, twee bekerduels en drie partijen in de Champions League. Naast Woodgate vallen ook Mejía en Helguera uit de kern van coach López Caro. Mejía is geschorst en Helguera past blijkbaar niet in de plannen van de Madrileense trainer. Woensdag mocht hij wel mee naar Zaragoza afreizen, maar ook daar speelde hij geen enkele minuut.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties