Graulund blijft AGF trouw

viki meeuwis
| 0 reacties
Graulund blijft AGF trouw
Foto: © SC

Het gaat niet goed met AGF. De club uit Ǻrhus staat op de voorlaatste plaats in de Deense competitie. Het is van 27 november geleden dat het team nog eens wist te winnen. Woensdag staat de wedstrijd tegen Silkeborg, de nummer negen, op het programma. Dit wordt algemeen beschouwd als de wedstrijd van de laatste kans.

Toch is er nog een lichtpuntje in de duisternis. De Deense aanvaller Peter Graulund, liet gisteren weten dat hij bij AGF blijft, zelfs al speelt de club volgend seizoen in tweede klasse. Gevraagd of hij zijn contract zal uitdienen bij de club wist hij te melden: “daar houd ik inderdaad rekening mee, ik heb geen clausule in mijn contract dat ik de club kan verlaten indien we degraderen. Bovendien is het nu niet de moment om aan mijn eigen situatie te denken maar moet de club en de fans centraal staan”.

Dit is goed nieuws voor de fans en het bestuur van AGF. Graulund is immers een van de smaakmakers van de club. Andere coryfeeën zoals de Zweed Tobias Grahn en keeper Steffen Rasmussen zijn niet zo zeker dat hun toekomst nog steeds bij AFG ligt.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties