Micevski tekent bij Perth

Micevski tekent bij Perth
Foto: © SC

Perth Glory is vastberaden om volgend seizoen zeker bij de top-4 te eindigen en zich zo te kwalificeren voor de play-offs. Hun nieuwste aanwinst die hen daarbij zal moeten helpen is David Micevski. Deze 20-jarige middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen.

Micevski was vorig seizoen al actief voor Perth Glory. Hij werd kort voor het einde van het seizoen uitgeleend door Perth SC. Micevski verbaasde niet enkel de technische directeur van Glory, Mich D'Avray, maar ook de selectieheren voor de nationale ploeg van -23jarigen. De middenvelder mocht immers na het seizoen deelnemen aan twee trainingskampen.

Er was echter ook nog ander nieuws voor Perth Glory. Voorzitter Nick Tana kondigde immers aan dat hij op 1 april de deur van Glory definitief achter zich sluit. Is er voor 1 mei geen nieuwe eigenaar dan neemt de Australische voetbalbond de controle over de club over. Ook bij Sydney FC ziet het er niet schoon uit. De kampioen van het eerste seizoen van Hyundai A-League sloot het seizoen af met een verlies van 1,75 miljoen euro. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties