Daelemans en Lammens moeten vertrekken
Daelemans en Lammens moeten vertrekken
Foto: © SC

RBC Roosendaal is sinds afgelopen weekend 100 % zeker van degradatie naar de Eerste Divisie. Blijkbaar ook het sein om de stal eens grondig uit te mesten. Zo rekent de club voor volgend seizoen niet meer op de diensten van Bjorn Daelemans en Sidney Lammens. Het contract van het duo loopt eind dit seizoen af en zal niet verlengd worden.

Daelemans is in Roosendaal bezig aan zijn vijfde seizoen nadat hij in de zomer van 2001 overkwam van Verbroedering Geel. Aan Geel werd de spits vorig seizoen de tweede seizoenshelft uitgeleend. In vijf seizoenen tijd kwam de aanvaller 119 keer in actie voor RBC Roosendaal en scoorde twaalf keer. 

Ook Lammens mag vertrekken. In zijn contract was er een optie dat indien er voor 1 april gesprekken begonnen zijn contract kon aangepast worden. Dat gebeurde niet en manager Rob Meppelink gaf aan dat zijn loon te hoog ligt voor Eerste Divisie. De rechts-back kwam in de zomer van 2003 over van Westerlo. Hij speelde in totaal 82 wedstrijden en wist driemaal de weg naar de netten te vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties