Seo verlengt contract

Seo verlengt contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Huyk-Su Seo heeft zijn contract bij Queensland Roar met drie jaar verlengd. De Zuid-Koreaanse middenvelder was vorig seizoen één van de steunpilaren van de ploeg. De 32-jarige Seo werd uitgeroepen tot Speler van het jaar bij Queensland. Hij werd ook gedeeld eerste, samen met Alex Brosque, bij de uitreiking van Speler van het Jaar bij Queensland gebaseerd op de stemmen van de spelers zelf.

Coach Miron Bleiberg speelde Seo ook wel eens uit in de verdediging en was daarom blij dat de Zuid-Koreaan bij de club bleef: "Hyuk-Su was zeer belangrijk voor onze speelstijl vorig seizoen. Wij wouden hem graag houden en hij wou graag blijven dus we zijn blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen."

"Hij heeft bewijzen dat hij één van de beste transfers is in de Hyundai A-League. Een type en karakter zoals hij wil elke club. Rond hem kan je een team bouwen want hij is zo regelmatig in zijn prestaties en betrouwbaar. Hij is zeer sterk en fysiek fit dus ik verwacht dat hij nog voor verschillende jaren een belangrijke speler zal zijn."

Ondanks interesse van andere Australische clubs en clubs uit zijn vaderland, koos Seo ervoor om bij Queensland te blijven. Seo: "De coach, het management, de technische staf en supporters hebben mij allemaal heel goed behandeld als ook de gewone mensen van Queensland. Ik weet dat ik ten opzichte van vorig seizoen mijn prestaties nog kan verbeteren. Ik hoop dat de fans van Queensland Roar net als vorig jaar achter mij zullen staan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties