Stuttgart heeft probleem bij de doelmannen

Stuttgart heeft probleem bij de doelmannen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VfB Stuttgart zit men een kleine crisis bij de doelmannen. Reservedoelman Dirk Heinen scheurde zijn linkerachillespees afgelopen zaterdag tijdens de 2-0 verlieswedstrijd tegen Hertha Berlijn. De 35-jarige doelman zal nu ongeveer een zestal maanden buiten strijd zijn. Hij ging maandag al onder het mes.

Een serieuze tegenvaller voor Heinen en Stuttgart. Heinen speelde immers in de plaats van Timo Hildebrandt omdat die eveneens met een blessure aan de achillespees sukkelt. Manager Horst Heldt: "De blessure van Dirk is een serieuze tegenvaller omdat Timo ongeveer hetzelfde probleem heeft en we niet weten wanneer hij terug zal zijn."

Hildebrandt was dinsdag wel al terug aanwezig op training. Tijdens het onderlinge oefenpartijtje stonden wel de jongeren Michael Langer en Timo Hammel in doel. Toch hoopt Hildebrandt fit te geraken voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen Nürnberg. Lukt dat niet dan zal de 21-jarige Langer voor het eerst meespelen in een Bundesliga-partij en zal de 18-jarige Hammel plaats nemen op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties