Blind: 'We scoorden nog vrij snel'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Blind: 'We scoorden nog vrij snel'
Foto: © SC

Ajax kon voor de zoveelste keer dit seizoen de wedstrijd nog naar zijn hand zetten in de slotminuten. Vijf minuten voor tijd stond de ploeg van Ajax-trainer Danny Blind nog 0-1 achter, maar dan zorgde Huntelaar voor de gelijkmaker. In de blessuretijd zorgde Charisteas alsnog voor de belangrijke drie punten. Door deze overwinning komt Ajax nu op een vierde plaats te staan in het klassment.
 
Natuurlijk zagen we na deze wedstrijd van Ajax een glimlach op het gezicht van Danny Blind. “We gingen pas voetballen toen we na een uur achter kwamen. Dat is ons wel vaker dit seizoen overkomen. Ik kan alleen maar blij zijn dat we nog hebben gewonnen. Nu hebben we zondag tegen RKC aan een gelijkspel voldoende. Het was natuurlijk weer niet goed, maar we leven nog. Ik ben daarom toch wel blij”, aldus de trainer.
 
Een grapje kon er bij Blind ook nog af: "Ik vond dat we nog vroeg scoorden. Tegen Roda JC, in de halve finale van de beker, maakten we pas in de laatste seconde van de reguliere speeltijd een doelpunt.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties