Heylen in beeld bij Lommel

Redactie
Heylen in beeld bij Lommel
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Perisic - Meunier - Bolat - Simon - Mangala - Heylen - Tsadjout

Heylen in beeld bij Lommel

Michaël Heylen, de centrale verdediger van Zulte Waregem, geniet interesse van Lommel. Heylen speelt sinds 2017 voor Essevee en kwam in het verleden uit voor Anderlecht, Kortrijk en Westerlo.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08

Sporting Charleroi heeft vervanger beet voor Osimhen

Sinds het vertrek van Victor Osimhen naar Lille, was algemeen directeur Mehdi Bayat bij Sporting Charleroi op zoek naar een vervanger. Die heeft hij nu gevonden. (Lees meer)


Moses Simon (ex-AA Gent) is op weg naar Nantes

Moses Simon voetbalde van 2015 tot 2018 voor AA Gent. Vorige zomer verkochten de Buffalo's hem voor vijf miljoen euro aan Levante. (Lees meer)


Barcelona wordt steeds concreter voor Neymar

Wie dacht dat een transfer van Neymar naar Barcelona onmogelijk was deze zomer, zou wel eens bedrogen kunnen uitkomen. Een delegatie van Barcelona is namelijk op weg naar Parijs om te onderhandelen. (Lees meer)


Bayern München huurt Ivan Perisic mét een aankoopoptie

Bayern München heeft de langverwachte, offensieve versterking eindelijk beet. De Duitsers bereikten een akkoord met Inter over een uitleenbeurt van ex-Bruggeling Ivan Perisic. (Lees meer)


Sint-Truiden leent Wataru Endo voor één seizoen uit aan Stuttgart

Sint-Truiden leent centrale middenvelder Wataru Endo voor één seizoen uit aan Stuttgart. Of de Duitsers een aankoopoptie hebben, is nog niet duidelijk (Lees meer)


Antwerp-doelman Sinan Bolat blijft in de belangstelling van Besiktas staan

Een mogelijke transfer van Sinan Bolat naar het buitenland is al veel ter sprake gekomen, maar tot op heden verdedigt de Turkse goalie nog steeds het doel van Royal Antwerp FC. (Lees meer)


Cercle Brugge aast op Godfred Donsah, een middenvelder met veel Serie A-ervaring

Rode lantaarn Cercle Brugge wist na drie speeldagen nog geen enkel punt te sprokkelen in de Jupiler Pro League. Transfers zijn dus meer dan welkom bij groen-zwart. (Lees meer)


Inter Milaan toont interesse in een Rode Duivel

Inter Milaan heeft na het vertrek van Radja Nainggolan en de komst van Romelu Lukaku opnieuw een Rode Duivel in de rangen. Volgens Italiaanse media hebben de 'Nerazzurri' nu nog een tweede Belg op het oog. (Lees meer)


Valencia heeft een princiepsakkoord met Mangala, ex-verdediger van Standard

Eliaquim Mangala, ex-Standard, gaat zijn carrière verderzetten in de Spaanse Primera División. Hij trok maandag transfervrij naar Valencia. (Lees meer)


KV Oostende aast op spits van AC Milan

Frank Cédric Tsadjout, dat is een naam die waarschijnlijk geen belletje doet rinkelen. De spits speelt immers bij de Primavera - de beloftenploeg - van AC Milan. Het bestuur van de kustploeg wil hem graag binnenhalen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties