Oostende aast na Sylla op nog een spits van AC Milan (al is het wel hetzelfde type)
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

KV Oostende aast op spits van AC Milan

Oostende aast na Sylla op nog een spits van AC Milan (al is het wel hetzelfde type)

Frank Cédric Tsadjout, dat is een naam die waarschijnlijk geen belletje doet rinkelen. De spits speelt immers bij de Primavera - de beloftenploeg - van AC Milan. Het bestuur van de kustploeg wil hem graag binnenhalen.

Tsadjout heeft nog geen matchen gespeeld voor een A-ploeg, maar zou bij Milan wel als talent te boek staan. De Italiaan met Kameroense roots wordt door KVO het hof gemaakt. De linkspoot scoorde vorig seizoen 10 keer voor de beloften van AC Milan en zat ook al tien keer bij de selectie van de A-ploeg, zonder minuten te maken weliswaar.

Toch blijft het wat vreemd, want met zijn 1m90 is Tsadjout opnieuw een grote, sterke targetspits. De 20-jarige aanvaller heeft hetzelfde profiel als Guri en Sylla, de reeds aanwezige spitsen. Een extra winger, aangezien Sakala ook in de aanval kan spelen, leek logischer.

Of een verdediger, want voor Wout Faes is er nog buitenlandse interesse. Oostende heeft niet het grootste budget en moet dus kiezen wat ze halen. Een extra spits lijkt niet meteen de prioriteit te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties