"Ronaldinho, beste speler op het WK"

Dave Sentobin
| 0 reacties
"Ronaldinho, beste speler op het WK"
Foto: © SC

Beckenbauer voorspelde vanmiddag dat Barça-speler Ronaldinho dé ster van het komende wereldkampioenschap zal worden. Het team van Ronaldinho, Brazilië, is de grootste kanshebber om zichzelf op te volgen als wereldkampioen, aldus nog de Duitser. Hij zei ook dat het huidige Barcelona het beste team van Europa is.

Franz Beckenbauer, voorzitter van het organisatiecomité van het WK, was vanmiddag in Barcelona om de internationale voetbalbeurs PlanetFutbol te openen. Op vraag van de journalisten bestempelde hij Dinho, of tegenwoordig al O Rei, als de grootste smaakmaker van het komende WK in Duitsland. De Braziliaan is niet alleen smaakmaker bij Barça, maar ook bij de Braziliaanse nationale ploeg. De voorzitter van Bayern München beweerde zelfs dat hij de Braziliaan nog geen enkele slechte partij zag spelen.
 
De grootste kanshebber voor de wereldtitel is, volgens Beckenbauer, ongetwijfeld Brazilië. Maar ook Argentinië, Engeland, Italië, Duitsland en zelfs Spanje zijn kanshebbers voor de wereldtitel. Beckenbauer is ook erg gecharmeerd door het voetbal van FC Barcelona. “Geen enkele club heeft zulke spelers als Barça: Ronaldinho, Deco, Messi en Eto’o. De Catalaanse ploeg is ongetwijfeld de beste in Europa. Toch is de finale nog niet binnen, de terugwedstrijd kan nog heel gevaarlijk worden.” De Duitser gaf ook toe dat zijn club in onderhandeling is met Barcelona over een mogelijke overgang van de Nederlander Van Bommel naar Duitsland. [TH] 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties