Analyse Deelnemers play-offs bekend

Eddy Leysen
| 0 reacties
Deelnemers play-offs bekend
Foto: © SC

Op twee speeldagen van het einde zijn de deelnemers aan de eindronde in de hoogste nationale zaalvoetbalreeks bekend. Charleroi, Morlanwelz, Châtelet en Antwerpen nemen het tegen elkaar op.

Charleroi kende weinig moeite met hekkensluiter Arenberg-Enhien, het werd liefst 4-10. Action 21 heeft dus nog uitzicht op de dubbel, net als Morlanwelz, dat in Lommel met 0-5 ging winnen. Châtelet won met 8-3 thuis tegen Gilly en ook Antwerpen plaatste zich voor de nacompetitie.

Forcom Antwerpen deed dit door vlot afstand te nemen van Hasselt (4-9), waardoor de Limburgers enkel de hoogst geranschikte Limburgse club kunnen worden. Hiervoor had het wel de steun nodig van Houthalen-Genk, dat 1-1 ging gelijkspelen in Brussel.

De derby tussen Borgerhout en Aartselaar werd in het voordeel van de thuisploeg beslist (4-2), waardoor Borgerhout weer weer wat klimt in het klassement.

Koninksem, of Tongeren United zoals dat nu heet, zal naar tweede degraderen net als Arenberg-Enghien. Koninksem verloor nipt bij Junkies Frameries en kan alle hoop opbergen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties