Real en Chelsea wilden spelersruil

Dave Sentobin
| 0 reacties
Real en Chelsea wilden spelersruil
Foto: © SC

Ontslagnemend Real-voorzitter Fernando Martín stond op het punt om een uitwisselingsdeal met Chelsea te sluiten. De ex-voorzitter zei dat gisteren aan het radiostation Cadena Ser. Plaatsvervangend voorzitter Gómez-Montejano laat ondertussen ook zijn oog vallen op Thierry Henry. De Braziliaan Lucio staat ook in Madrileense belangstelling.
 
Fernando Martín wou een deal tussen Real en Chelsea sluiten om spelers uit te wisselen. De Madrilenen zijn al langer aan het hengelen naar de diensten van Carvalho, Del Horno en Robben. Alle drie de spelers zijn de afgelopen maanden in aanvaring gekomen met de charismatische Mourinho. De Londense club had dan weer verregaande interesse in Ronaldo, Raúl en Salgado. De ontslagnemende voorzitter wil zich desnoods nog wel inspannen om de deal alsnog te laten doorgaan.
 
Ancelotti zou volgend jaar de nieuwe trainer van de Koninklijke worden en de Italiaan wil Ronaldo samen met Henry in de spits. De nieuwe voorzitter, Luis Gómez-Montejano, stelt nu alles in het werk om de Fransman te overhalen om naar de Spaanse hoofdstad te komen. De marketingverantwoordelijke, José Ángel Sánchez, voert nu de gesprekken met de makelaar van Henry en Arsenal. José Ángel wist ook Beckham te overtuigen naar Real te komen. Exit makelaar Vekic dus, die de onderhandelingen met Henry onder Fernando Martín voerde. Een klein detail in de strijd om Henry is de sponsordeal van de Fransman. De spits van Arsenal sloot onlangs een contract met Reebok. Reebok is onderdeel van Adidas en het Duitse merk is het kledingmerk van Real.
 
De Braziliaanse verdediger Lucio gaf gisteren aan de Duitse krant Abendzeitung toe dat zijn makelaars in onderhandeling waren met Real. De Braziliaan heeft nog wel een contract tot 2010 bij Bayern München, maar mag vertrekken voor een bedrag tussen 20 en 25 miljoen euro. Het bedrag dat ook Hamburg vraagt voor zijn verdediger Daniel Van Buyten, die in belangstelling staat van Bayern. Toen Lucio nog bij Bayer Leverkusen speelde, was de Braziliaan al eens in beeld bij Real. Hij had de vervanger van Fernando Hierro moeten worden.  De deal ketste toen af omdat de speler een ernstige enkelblessure opliep. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties