Torres, Kezman en Maxi terug paraat

Dave Sentobin
| 0 reacties
Torres, Kezman en Maxi terug paraat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het scorende trio van Atlético Madrid is terug fit voor de wedstrijd van zondag tegen Mallorca. Fernando Torres (13), Maxi Rodríguez (9) en Mateja Kezman (7) zijn goed voor 69% van de doelpunten van hun ploeg. Coach Pepe Murcia kan deze week terug een beroep doen op de spelers. Torres en Kezman starten waarschijnlijk in de basis en Maxi zal misschien in de tweede helft invallen. De Argentijn was er immers negen partijen niet bij. De rojiblancos geloven sinds kort terug in Europa en azen op de zevende plek.

Die zevende plek geeft recht op deelname aan de Intertoto. Atlético Madrid kan bij winst naar de zevende plaats springen, want Deportivo verloor van streekgenoot Celta. Na de inspanningen van Atlético om het Argentijnse talent Agüero naar Madrid te halen en de andere aankopen, moet Europa zeker het doel zijn. In de Spaanse media vergelijken ze Atlético zonder Europees voetbal volgend jaar al met een Ferrari die elke dag in een garage geparkeerd staat. Als Atlético Europees voetbal misloopt, zou kapitein Fernando Torres wel eens andere oorden kunnen opzoeken. Bij de Madrileense club wordt dat wel in alle toonaarden ontkend.
 
De tegenstander van zondag, Mallorca, staat in de gevarenzone geparkeerd. De eilandploeg heeft slechts één punt meer dan Alavés, de 18e in de stand. Toch is de ploeg intrinsiek één van de betere in die zone met spelers als Basinas, Pisculichi, Arango, Tuni en Doni. Coach Gregorio Manzano (ex-Atlético) kan geen beroep doen op middenvelder Víctor. Mallorca haalde uit zijn laatste vijf wedstrijden slechts drie punten en scoorde slechts één doelpunt. [TH]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties