KSV Temse viert 60-jarig bestaan

Gentil Dossche
| 0 reacties
KSV Temse viert 60-jarig bestaan
Foto: © SC

Op zaterdag 13 mei viert KSV Temse haar 60-jarig bestaan. Die dag plant de club heel wat activiteiten zoals een ontbijt, een minitornooi, beautyshops, een galawedstrijd van het eerste elftal, een barbecue en als afsluiter een grandioze fuif. Het gedetailleerde programma ziet er als volgt uit:

9-11u ontbijt: Een lekkere kop koffie of een tas thee, een koffiekoek en een duo van belegde broodjes, vergezeld van een lekker glaasje fruitsap, eitjes, fruit, enz… voor de democratische prijs van vijf euro, drie euro voor kids (tot tien jaar). 

De romantici kunnen voor de spotprijs van negen euro een champagneontbijt verorberen(vooraf inschrijven is een must).

Vanaf 10.30 starten de tornooien. De reeksen worden ingedeeld in spelers geboren: - in 1995 of later - in 1990 tot en met 1994 - in 1989 of vroeger. Momenteel zijn er al meer dan 175 spelers ingeschreven. De correcte aanvangsuren van de betrokken teams zullen worden medegedeeld zodra de definitieve tornooikalender is samengesteld. Let wel: uiterste inschrijvingsdatum is 1 mei,

Vanaf 11.30 schiet frituur Marc in actie, en gedurende de rest van de namiddag kan u daar terecht voor een snelle hap. Ook de zoetekauwen worden niet vergeten en kunnen in de kantine terecht voor koffie met gebak of langsgaan bij het ijskraam.

Tevens zullen twee schoonheidsspecialistes van Parfumerie-Schoonheidscentrum Hilde aanwezig zijn om onze trouwe, vrouwelijke supporters in een aangepaste omgeving te verwennen met 3 verschillende demonstraties namelijk om: - 13.30: een demonstratie van de nieuwe lente/zomer maquillage 2006. - 14.30: kan U kennis maken met de relaxerende gelaatsverzorging van Decleor op basis van essentiële oliën. - 15.30: krijgen de handen en nagels alle aandacht bij de Allessandro Nail Spa verzorging op basis van aromatherapie. Voor de deelnemende dames wordt er ook nog een klein geschenkje voorzien.
Gezien het aantal plaatsen per sessie beperkt zijn is vooraf inschrijven de boodschap. Wilt U voor een van deze behandelingen ook model zijn? Geef een seintje op 03/ 771 02 76

De finales van de tornooien zullen plaatsvinden tussen 15 en 17 uur, met als inzet eeuwige roem en vermelding in wereldwijd gelezen dagbladen.

Om 17u. heeft het officiële gedeelte plaats. Een kort woordje over 60 jaar KSV, gevolgd door een (bier)receptie in de feesttent. Daarop worden alle oud spelers, oud-bestuursleden en sponsors verwacht. 

Het eerste elftal zal het om 18 uur opnemen tegen een selectie van Lokeren, de wedstrijd wordt geleid door Yoeri Van De Velde.

Omstreeks 20 uur kunnen de eerste hongerigen al aanschuiven aan de barbecue. Deze barbecue wordt verzorgd door Keurslagerij Marnik, deelnameprijs: 12,5 Euro.
Om de dag in schoonheid af te sluiten kan het feestgedruis vanaf 21.30 losbarsten met onze sixties-seventies-eighties-fuif.

Inschrijven kan bij de bestuursleden van de club of in de kantine. [ST]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties