Volledige trainersstaf Blackburn tekent bij

Volledige trainersstaf Blackburn tekent bij
Foto: © SC

Mark Hughes blijft ook de komende drie seizoenen de manager van Blackburn Rovers.  De 42-jarige Welshman ondertekende er vanmorgen een nieuw driejarig contract.

Eerder dit seizoen gaven zowel Mark Hughes als het bestuur van Blackburn Rovers duidelijk te kennen dat ze nog lange tijd met elkaar door wilden.  Hoewel er altijd wel geruchten waren die Hughes linkten aan "grotere teams", mag het geen verrassing heten dat Sparky ervoor koos om op Ewood Park te blijven.  Hij tekende er een vernieuwd contract tot 2009.

Rovers-voorzitter John Williams was zeer verheugd het nieuws te kunnen melden.  Williams bevestigde ook nog dat zowel assistent-manager Mark Bowen als coach Eddie Niedzwiecki bijtekenden.

Mark Hughes speelde onder Graeme Souness twee jaar voor de Rovers.  Hij is niet alleen graag gezien in Blackburn, maar hij loodste de club uit Lancashire dit seizoen naar Uefabeker-voetbal.  
Hughes is zeer tevreden over dit seizoen en hij is blij dat hij nog minstens drie seizoenen voor de club kan werken.  "We speelden een fantastisch seizoen en ik kijk nu al uit naar het volgende.  Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen in de vooruitgang van de club", zei hij aan Blackburn's officiele website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties