Dembele is definitief van AZ

Kristof Blomme
| 0 reacties
Dembele is definitief van AZ
Foto: © SC

De overgang van Moussa Dembele naar AZ is helemaal afgerond. De jonge Belgische aanvaller tekende voor vier jaar bij de Alkmaarse club. Ook zijn ploegmaat Agustien trekt naar AZ.

Donderdag werd de overgang van Moussa Dembele van Willem II naar AZ helemaal afgerond. Er werd geen informatie prijs gegeven over de transfersom. Volgens Verbunt, de voorzitter van Willem II, was het aanbod alvast niet te weigeren. De Belg tekende er voor vier jaar.

Dembele is sinds dit seizoen hot in Nederland. Hoewel Willem II zich ternauwernood kon redden speelde Dembele fantastisch. Er zouden zeven clubs interesse getoond hebben en vier clubs zouden een concreet bod uitgebracht hebben. Uiteindelijk trekt AZ dus aan het langste eind.  

Bij AZ is men alvast in de wolken met de aanwinst. "De concurrentie uit binnen- en buitenland was moordend. Het doet ons plezier dat een talent van dat kaliber voor ons komt spelen", aldus technisch directeur Brands.

Ook zijn ploeggenoot Kemy Agustien zet zijn krabbel onder een contract bij AZ. Hij zou tekenen voor vijf jaar. Volgend seizoen zou hij wel nog uitgeleend worden, mogelijk aan zijn huidige club Willem II.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties