Woodgate wil weg bij Real

Dave Sentobin
| 0 reacties
Woodgate wil weg bij Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Woodgate wil binnenkort niet terugkeren naar Madrid. De Engelse speler wil opnieuw in Engeland aan de slag. Woody kwam de voorbije twee seizoenen door verschillende blessures enorm weinig aan spelen toe. De 26-jarige verdediger hoopt dat zijn agenten een nieuwe club voor hem vinden.
 
Woodgate hield lange tijd vol in Madrid omdat hij kost wat kost wou slagen in Madrid. In tegenstelling tot zijn landgenoot Owen, was Woody wel goed in de groep geïntegreerd. Hij kon echter de eenzaamheid van de individuele trainingen niet langer verdragen. In april van dit jaar kreeg hij toelating van Real om in Leeds zijn revalidatie verder te zetten. Hij miste zijn vrienden en familie.
 
Woodgate wil volgend seizoen terug in de Premier League aan de slag. Hij speelde eerder al voor Newcastle en Leeds. Een mogelijke transfer hangt natuurlijk van de nieuwe voorzitter af, die in juli wordt gekozen. De Engelse verdediger heeft nog een contract bij Real en de Madrileense club betaalde in 2004 20 miljoen euro aan Newcastle voor een speler die slechts veertien wedstrijden in actie kwam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties