Lierse vuurt spelers en supporters aan

Lierse vuurt spelers en supporters aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moet het nog gezegd worden? Donderdag valt mogelijk het doek over een turbulente eindronde.  De nacompetitie is ongemeen spannend daar er nog drie kandidaten zicht hebben op een seizoen in eerste klasse. Iedereen heeft zo zijn eigen manieren om een groot aantal supporters achter zich te scharen. Lierse doet het met een vurige open brief. Zo is er een brief gericht aan de supporters maar ook één die gericht is aan de spelers ... Beide stukken zijn van de hand van Marc De Noël, voorzitter van het supportersverbond van Lierse. Voetbalkrant.com geeft u een kleine lezing, de volledige versie kan u terugvinden op de officiële website van de club.

Oproep aan alle supporters

Donderdag hebben we een twaalfde man nodig en als het kan maken we er een dertiende man van. Onze spelers hebben NU alle steun nodig.

Wij doen een oproep om donderdag onze ploeg aan te moedigen van vóór de wedstrijd tot de allerlaatste seconde, vooral wanneer het ietsjes moeilijker zou gaan moeten we ons vocaal achter de ploeg zetten. We moeten Geel ontvangen in een ware heksenketel, nu donderdag MOET het!!!!  Met hopelijk duizenden supporters kunnen we van vóór de aftrap een heksenketel maken van het Lisp en we moeten dit minstens 95 minuten volhouden, bij elke baltoets moet het stadion ontploffen. ...


Open brief vanwege het supportersverbond aan de spelers

Namens het supportersverbond en duizenden supporters hadden we jullie graag moed ingesproken voor de levensbelangrijke wedstrijd van donderdag tegen Verbroedering Geel. We zullen géén geschenk moeten verwachten van onze tegenstander.

Wij als supporters hebben de laatste jaren en vooral de laatste maanden véél moeten doorstaan, maar hebben jullie “spelers” en bestuur steeds gesteund. Duizenden supporters zullen donderdag met hart en ziel supporteren, maar jullie zullen het moeten doen op het veld met tomeloze inzet en werkkracht, geloof in jezelf is misschien zelfs het belangrijkste. [...] 100 jaar K. Lierse S.K. willen we vieren met behoud in eerste klasse en alleen jullie kunnen hier iets aan doen, neem dit mee op het terrein. Vecht tot de laatste minuut en de beloning zal enorm zijn. Alle supporters zullen je als helden begroeten, want jullie moeten het doen, wij van onze kant zullen als één blok achter jullie staan. 








Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties