T&T wil en kan nog naar 1/8ste finale

Luc Goderis
| 0 reacties
T&T wil en kan nog naar 1/8ste finale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond staan Trinidad & Tobago en Paraguay in Kaiserslautern tegenover elkaar.  De Paraguayanen spelen enkel nog voor de eer, maar Trinidad & Tobago kan mits winst misschien nog een vervolg schrijven aan hun WK-sprookje.
De manschappen van de Nederlandse bondscoach Leo Beenhakker hopen daarom op Engelse winst want dan bepaalt het doelsaldo wie naar de achtste finale mag, Zweden (+1) of Trinidad & Tobago (-2).

Bij Paraguay speelt de 35-jarige Carlos Gamarra dinsdag zijn 110de en allerlaatste interland en de veteraan wil uiteraard in schoonheid eindigen.  
Carlos Bonet zal er tijdens Gamarra's afscheidswedstrijd niet bij zijn.  Hij blijft met een hamstringblessure aan de kant en wordt door Julio Dos Santos vervangen.  Middenvelder Jorge Nunez is onzeker.

Trinidad & Tobago doelman Kelvin Jack is opnieuw beschikbaar, maar naar alle waarschijnlijkheid komt Shaka Hislop opnieuw aan de aftrap.
Verdediger Avery John is, na zijn rode kaart tegen Zweden, terug uit schorsing en komt opnieuw in de ploeg ten koste van de geblesseerde Cyd Gray.

Beide landen ontmoetten elkaar reeds twee keer tijdens evenveel vriendschappelijke wedstrijden.  De duels eindigden toen telkens op een gelijkspel (2-2 en 1-1).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties