Torres stelt Atlético gerust

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Torres stelt Atlético gerust
Foto: © SC

Atlético Madrid kan opgelucht ademhalen. Fernando Torres, het goudhaantje van de tweede club uit Madrid, heeft aangegeven dat hij ook volgend seizoen in het Estadio Vicente Calderon te bewonderen zal zijn.

Op een persconferentie deelde hij het goede nieuws aan zijn club mee. "Tijdens mijn afwezigheid is er veel over een mogelijke transfer gesproken. Net als vorig jaar ben ik ook nu weer begonnen aan de voorbereiding met Atlético en ik het niet de intentie om te vertrekken. Ik wil hier blijven."

Torres, die een goed WK speelde in Duitsland, werd na dat wereldkampioenschap in verband gebracht met Manchester United en Inter Milaan. De aanvaller voedde de geruchten nog eens door steeds te weigeren om te bevestigen dat hij trouw zou blijven aan zijn club. Na zijn vakantie sprak hij andere taal: "We moeten proberen het vorige seizoen dat teleurstellend was, te vergeten. We hebben nu met Javier Aguirre een nieuwe coach in wie ik heel veel vertrouwen heb, en hij in mij. We hebben ook enkele nieuwe spelers en ik kijk er naar uit om met hen samen te spelen", besluit Torres. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties