Van Dooren: 'Germinal Beerschot is er klaar voor'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Van Dooren: 'Germinal Beerschot is er klaar voor'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot wordt door velen getipt als de revelatie van het komende voetbalseizon. Ook de verwachtingen van kapitein Kurt Van Dooren liggen erg hoog. "We mikken op een plek in de top-vijf."

"In ieder geval moeten we minstens bij de zeven eerste eindigen. Met minder mogen we niet tevreden zijn", vertelt Van Dooren op de officiële clubwebsite. "Maar uiteraard opteren we voor een plaats bij de eerste vijf. Dat moet onze ultieme ambitie zijn. Of dat mogelijk is? Dat is momenteel niet te zeggen. Een eerste evaluatie is pas mogelijk na een vier-, vijftal weken. Dan kan je je eigen sterkte ook toetsen aan die van de tegenstanders. Maar ik ben in ieder geval optimistisch."

"We zijn klaar om vanavond af te trappen tegen Beveren. De voorbereiding heeft lang genoeg geduurd: iedereen in de groep staat te popelen om eindelijk aan de competitie te kunnen beginnen. Er werd keihard gewerkt... en gepiekt naar deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De opdracht is duidelijk: winnen! En dat zie ik ons straks ook doen. Met drie-nul."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties