KSCG wint ruim van gemeentegenoten

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
KSCG wint ruim van gemeentegenoten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het kader van de Beker van de Burgemeester speelde KSC Grimbergen woensdagavond op het veld van vierdeprovincialer FC Beigem tegen een selectie van spelers van de ploegen uit de andere gemeenten van Groot-Grimbergen. 

KSC trad niet eens met het sterkste elftal aan, maar won toch met 9-1.  Gunter Van Den Bogaert werd uit de B-kern opgevist en speelde de hele wedstrijd als linksachter en ook De Backer deed de volle 90 minuten mee.  Flankspelers Puttemans en Yagan mochten na de rust zelfs van flank wisselen. 

Koen Baudet, die al elke wedstrijd had meegespeeld, werd rust gegund en samen met de andere niet-geselecteerden werkte hij op Ter Wilgen een training af.  De spelers die wel speelden hadden niet veel moeite met hun gelegenheidstegenstander. De spelers uit de selectie van Groot-Grimbergen waren natuurlijk niet om samen te spelen en dat maakte de zaken er niet gemakkelijker op, al was de motivatie wel aanwezig. Er hadden dubbele cijfers op het bord kunnen staan maar Abegig zag zijn doelpunt nog afgekeurd worden wegens buitenspel.

Opstelling KSCG: Lievens (46' Van Dessel) ; Van Den Bogaert, Horasanli (46' Abegig), Demeyer, Deldicq ; Yagan, De Backer, Verelst, Puttemans ; Hatefi, Ekakia

DOELPUNTEN: 8' Puttemans 1-0, 35' Hatefi 2-0, 42' Deldicq 3-0, 45' Puttemans 4-0, 62' Ekakia 5-0, 65' Hatefi 6-0, 73' 6-1 (pen), 82' Puttemans 7-1, 83' Yagan 8-1, 89' Ekakia 9-1        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties