'Roeselare maakte ons wakker'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Roeselare maakte ons wakker'
Foto: © SC

Club Brugge slikte twee weken geleden op de tweede speeldag al meteen zijn eerste seizoensnederlaag. Het krijgt nu pas tegen SK Beveren de kans om die complete offday door te spoelen. Coach Emilio Ferrera is duidelijk: "Roeselare heeft ons wakker gemaakt."

"Tegen Süduva hebben we een paar dagen nadien een goede wedstrijd gespeeld. Beveren? Dat blijft onvoorspelbaar hé. Voor de competitiestart had Walter Meeuws wellicht al verlies ingecalculeerd in Brugge, maar na hun nul op zes hebben ze niets meer te verliezen", aldus de Club Brugge-coach. Voor winst tegen Beveren rekent Ferrera vooral op Jeanvion Yulu-Matondo en Kevin Roelandts. Volgens de oefenmeester van blauwzwart zijn beiden erg goed bezig zodat hij met een luxeprobleem kampt in de spits.

Opvallend in de selectie van Ferrera is dat Yves Lenaerts, in principe de derde doelman, op de bank zit. Glenn Verbauwhede, afgelopen week nog negentig minuten aan het werk met de beloften in Frankrijk, zit niet in de selectie. "Glenn en Yves vechten voor de plaats van doublure van Stijn Stijnen. Ik hoop dat ze dat op termijn ook zullen doen met Stijn als het gaat om het veroveren van een basisplaats", besluit Ferrera. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties