Pires minstens half jaar out

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pires minstens half jaar out
Foto: © SC

Het zit Villarreal allesbehalve mee in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er was eerst de uitschakeling in de Intertoto tegen het Sloveense Maribor, dan de transferbeslommeringen van Juan Pablo Sorin en Marcos Senna en nu beginnen zware blessures ook al roet in het eten te gooien. Na de Argentijn Gonzaló Rodriguez is nu ook de gelouterde Fransman Robert Pires lange tijd uit roulatie.

Pires zal minstens een half jaar niet kunnen voetballen nadat hij zijn kruisbanden scheurde op de Trofeo de Ramon Carranza. Ook Rodriguez liep daar dezelfde blessure op. Fernando Roig, de preses van Villarreal, stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. Voor hem betekenen deze blessures een dreun van jewelste.

Villarreal, vorig seizoen zevende in de Primera Division, zal nu waarschijnlijk opnieuw de transfermarkt opgaan. Roig wil de club opnieuw gaan versterken, maar dat moet volgens hem op een verstandige manier gebeuren.

Pires maakte afgelopen zomer de overstap van Arsenal naar Villarreal. De onderhandelingen sleepten lang aan, maar uiteindelijk zette de Fransman zijn handtekening onder een contract bij de Spanjaarden. De verwachtingen waren hooggespannen, ook al omdat het voorbije seizoen van Pires bij Arsenal niet zijn beste was en hij uit was op revanche.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties