Chelsea heeft genoeg van gedrag Gallas

Chelsea heeft genoeg van gedrag Gallas
Foto: © SC

Chelsea raakt het gedrag van de Franse international William Gallas meer dan beu. De Engelse krant The Guardian meldt dat de Engelse landskampioen dreigt om Gallas een jaar lang naar de b-kern te verbannen. Gallas wil namelijk de training niet hervatten bij The Blues ook al heeft hij nog geen nieuwe club gevonden. De Fransman geeft al een hele tijd te kennen dat hij zo rap mogelijk Stamford Bridge wil verlaten.

Gallas kan wel op twee mogelijke manieren zijn straf ontlopen. Of hij verontschuldig zich bij alle ploegmaats door het gebrek aan respect dat hij heeft getoond met zijn rebels gedrag, of hij moet als wisselgeld gaan dienen voor Ashley Cole. Chelsea aast al geruime tijd op diensten van de linksback van rivaal Arsenal.

Maar Chelsea zou Gallas inmiddels zo beu zijn dat de club nog liever diep in de geldbuidel tast om Cole binnen te halen en zo de Fransman een jaar te pesten met een verloren jaar in de b-kern, dan dat ze minder betalen en zo Gallas belonen voor zijn wangedrag. Een andere mogelijkheid is dat Gallas alsnog het nieuwe contractvoorstel van Chelsea voor vier seizoenen tekent.

De onderhandelingen om een nieuw contract was overigens de oorzaak van de herrie die nu is ontstaan. Gallas verwijt Chelsea dat het veel te lang wachtte om de gesprekken aan te knopen om een nieuw contract. Bovendien zei Gallas dat hij toe is aan een nieuw avontuur in een nieuw land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties