Milan grijpt naast Sobis

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Milan grijpt naast Sobis
Foto: © SC

Er is een verrassende wending gekomen in de transfergeruchten rond de jonge Braziliaan Rafael Sobis. De 21-jarige aanvaller speelt komend seizoen in de Primera Division bij Racing Santander, de nummer 17 van vorig seizoen. Nochtans was Sobis grof wild op de transfermarkt. Zowel AC Milan, FC Valencia als FC Sevilla wilden de kersverse Braziliaanse international inlijven.

Sobis vertelde aan de Braziliaanse pers dat hij een overeenkomst heeft met Racing Santander. "Het is jammer dat ik de club moet verlaten waar ik zoveel van houd, maar zo is voetbal en het is tijd om te vertrekken", aldus Sobis. De Braziliaan speelde tot dus ver voor Internacional Porto Alegre waarmee hij deze maand nog de Copa Libertadores won ten koste van FC São Paulo.

Lange tijd zag het er naar uit dat AC Milan de jonge Sobis zou binnenhalen, maar het kon pas echt in actie schieten als de kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de Champions League binnen was. De rossoneri moeten een 1-0-voorsprong verdedigen op het veld van Rode Ster Belgrado.

Dat de carrière van Sobis in een stroomversnelling zit, mag duidelijk zijn. Braziliaans bondscoach Carlos Dunga heeft hem opgeroepen voor de oefenwedstrijden tegen Wales en Argentinië. Het zijn z'n eerste selecties voor de Braziliaanse hoofdmacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties