Lolo naar het ziekenhuis *UPDATE*

Jan Martynowski
| 0 reacties
Lolo naar het ziekenhuis *UPDATE*
Foto: © SC

Grote paniek bij Germinal Beerschot na de wedstrijd tegen Sint-Truiden. Oorzaak was verdediger Igor Lolo. Die viel na zijn wissel ziek neer. Een ambulance bracht hem naar het hospitaal. Zondag mocht hij weer huiswaarts.

De Ivoriaanse verdediger was al een hele week ziekjes geweest, maar speelde toch bijna de ganse match op Staaien. Maar hij was niet in zijn gewone doen, en presteerde ondermaats. Na zijn wissel, een kwartier voor tijd, moest hij richting kleedkamers, ondersteund door de clubdokter. 

In de kleedkamer verslechterde zijn toestand nog, zodat een ambulance nodig was. Lolo moest aan het zuurstofapparaat en werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Sint-Truiden.

Zondagmiddag keerde de Ivoriaan weer terug naar Antwerpen. Op de website van de club laat clubdokter Chris Goossens zijn licht over de zaak schijnen. "Nadat hij vervangen werd voelde hij zich duidelijk moe en leek telkens opnieuw in slaap te gaan vallen. Vandaar dat ik zijn overbrenging naar het ziekenhuis nodig achtte. Bovendien kan hij zich een aantal feiten die zich in de wedstrijd afspeelden niet meer herinneren. Zo heeft hij er bij voorbeeld geen weet meer van dat het eerste doelpunt van STVV langs zijn kant viel. Hij zit dus met een aantal gaten in zijn geheugen. Niets echter om alarmerend over te doen. Lolo lijkt nu weer helemaal oké, al zal ik zijn situatie de volgende dagen van dichtbij opvolgen en hem ook nog aan een aantal tests onderwerpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties