Liverpool vangt bot voor Neill

Luc Goderis
| 0 reacties
Liverpool vangt bot voor Neill
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool zag woensdag een bod van twee miljoen Pond, dat is zo'n drie miljoen euro, op Lucas Neill afgewezen.  De Reds moeten nu vlug beslissen of ze hun bod verhogen of als ze zich terugtrekken uit de race om de handtekening van de Australische verdediger.  De transfermarkt sluit donderdag immers om middernacht.

De 28 jarige Neill is in Blackburn bezig aan het laatste jaar van zijn contract en heeft al duidelijk gemaakt dat hij zeker niet zal bijtekenen.  

Volgens een nieuw Fifa-reglement kan de Australiër zichzelf vrijkopen, want spelers boven de 28 kunnen dat tijdens hun laatste jaar.  Neill hoopt echter dat hij op een normale manier de Rovers kan verlaten, maar op dit ogenblik liggen het voorstel uit Liverpool en het bedrag dat de Rovers op het oog hebben mijlenver uit elkaar.

Mochten beide clubs nog tot een akkoord komen en Neill deze week nog Ewood verlaat zal Blackburn hoogstwaarschijnlijk nog pogen Danny Mills aan te trekken.  De ex-international mag immers voor zo'n één miljoen Pond Manchester City verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties