Villarreal versterkt zich met twee verdedigers

Dave Sentobin
| 0 reacties
Villarreal versterkt zich met twee verdedigers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Villarreal heeft zich in extremis versterkt met twee sterke verdedigers. Pascal Cygan en Fabricio Fuentes komen de troepen van Pellegrini versterken. De club bereikte gistermiddag een akkoord met Arsenal over de transfer van de Franse verdediger Cygan. Eerder had el Submarino Amarillo de Argentijn Fuentes al van CA Atlas uit Mexico overgenomen. De Spaanse club was dringend op zoek naar versterking voor de verdediging na het uitvallen van Gonzalo Rodríguez.
 
Pascal Cygan voetbalde de voorbije vier seizoenen voor de Londense club Arsenal. De Fransman verdedigde daarvoor de kleuren van Lille, Valenciennes en Wasquehal. De grote (1m90) verdediger zat de laatste tijd meer op de bank dan hem lief was en ging op zoek naar een nieuwe club. Bij Villarreal tekent de speler een contract voor twee jaar.
 
De andere centrale verdediger die Villarreal aantrok is Fabricio Fuentes. Hij is niet zo snel, maar wel enorm sterk in de lucht. De Argentijnse verdediger begon zijn carrière bij Newell’s Old Boys. Van Vélez Sarsfield trok hij naar het Franse Guingamp. Na zijn avontuur in Europa trok hij terug naar zijn oude club Vélez waarna hij naar Mexico trok. Onlangs werd Fuentes opnieuw opgeroepen voor de Argentijnse nationale ploeg door de nieuwe bondscoach Basile. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij de halve finalist van de afgelopen Champions League.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties