Waasland ontslaat trainer

Bart Hermans
| 0 reacties
Waasland ontslaat trainer
Foto: © SC

Red Star Waasland heeft woensdagavond trainer Benny Lobyn ontslagen. Louter afgaande op de uitslagen na één bekermatch en vier competitiewedstrijden kan hetbestuur immers niet anders dan ontevreden zijn. Red Star investeerde te fors in het tussenseizoen en het bestuur wil daar resultaten tegenover zien. Tegen het  principe van de club in is deze stap gezet en nu hopen ze bij Waasland op een shockeffect na een dergelijke maatregel.

Op de Officiële site van RS Waasland staat nog het volgende:
“We willen hierbij benadrukken dat Benny Lobyn zeker en vast geen geen gebrek aan inzet, wil en voetbalkennis kan verweten worden. Benny deed immers steeds wat van hem verwacht werd, maar de (eind)resultaten zijn niet wat verhoopt mag worden met deze kern. Dit weze dan ook een serieus signaal naar spelers en supporters toe dat ons beleid ervan overtuigd is dat er dit jaar méér dan zomaar een rol in de middenmoot is weggelegd voor ons team.”

Danny De Maesschalk leidde de training van dinsdagavond en de club is nu aan het onderhandelen met nieuwe kandidaat-trainers om de continuïteit te garanderen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties