Pasqual twee weken geschorst

Pasqual twee weken geschorst
Foto: © SC

Fiorentina zal twee wedstrijden niet kunnen rekenen op de diensten van Manuel Pasqual. De 24-jarige links-back werd immers maandag door de disciplinaire commissie van de Italiaanse voetbalbond voor twee speeldagen geschorst vanwege zijn rode kaart afgelopen zondag tijdens de 1-0 nederlaag tegen Livorno.
 
Pasqual kreeg in de 83ste minuut een gele kaart wegens een fout op Stefano Morrone. De Italiaanse international was het daarmee echter niet eens, maar zijn protest leverde enkel een tweede gele kaart op. Daarmee was hij automatisch één wedstrijd geschorst, maar de disciplinaire commissie deed daar nog een speeldag bij zodat Pasqual de wedstrijden tegen Parma en Udinese mist. Zijn plaats zal waarschijnlijk worden ingenomen door Alessandro Potenza.
 
Ezio Brevi van Siena, Luciano Siqueira van Chievo Verona en Alessandro Parisi van Messina kregen elk één speeldag schorsing na hun uitsluiting van afgelopen weekend. Coach Walter Mazzarri van Reggina zal woensdag niet mogen plaats nemen op de bank. Hij werd zondag tijdens de 2-1 overwinning tegen Cagliari naar de tribunes gestuurd en moet daarvoor een schorsingsdag uitzitten.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties