'Adriano is te dik'

'Adriano is te dik'
Foto: © SC

Adriano beleeft ongelukkige tijden in Milaan, want doordat Inter-coach Roberto Mancini voor het duo Zlatan Ibrahimovic – Hernan Crespo kiest, belandt de Braziliaan op de bank. Assistent-coach Sinisa Mihaljovic wist te melden dat de 24-jarige aanvaller eerst wat kilo’s moet verliezen om aanspraak te maken op een basisplaats.
 
Mihaljovic: “Adriano moet een duidelijk signaal uitzenden en het eerste dat hij moet doen is wat kilo’s verliezen. Fysiek is belangrijk als hij wil spelen zoals hij gewend is te spelen. Ik denk dat hij minstens vijf kilo moet verliezen, want dat kan een probleem op het veld vormen.”
 
“Ik speelde op Euro2000 met vier kilo overgewicht en ik kan u verzekeren dat het precies was of ik speelde met een wasmachine op mijn schouders. Toen ik bij mijn team terugkeerde had ik nog steeds overgewicht, maar ik werkte hard. Als ik dat kon verwezenlijken, dan moet Adriano dat ook kunnen.”
 
“Adriano moet ook meer lachen. Ik vertel hem altijd dat hard is om iets te doen dat hij niet wil doen, want de uitkomst is nooit positief. Hij is 24, rijk, beroemd, woont in Milaan en speelt bij Inter. Waarom is hij dan droevig? Als hij al niet optimistisch kan zijn, dan weet ik niet wie dat wel kan zijn.”
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties