Bodipo mag rest van het seizoen vergeten

Dave Sentobin
| 0 reacties
Bodipo mag rest van het seizoen vergeten
Foto: © SC

Bodipo raakte gisteravond tijdens een vriendschappelijke wedstrijd ernstig geblesseerd aan de knie. De Guineese Spanjaard verdraaide in de eerste helft ongelukkig zijn rechterknie en zijn achterste ligamenten zijn gescheurd. De aanvaller van Deportivo La Coruña is waarschijnlijk zes tot acht maanden buiten strijd en mag een kruis maken over zijn eerste seizoen bij Deportivo.
 
Het ongelukkige voorval gebeurde tijdens een vriendschappelijke oefenpartij tegen Laracha, een ploeg uit de Galicische Tercera División. Net daarvoor had de spits zijn eerste goal in het shirt van Depor gemaakt. De blessure van Bodipo is vergelijkbaar met die van Valerón die tijdens de voorbereiding al uitviel. Bodipo werd vandaag al in Madrid geopereerd.
 
Bodipo kwam deze zomer over van het gedegradeerde Alavés. De nieuwe aanwinst startte slechts één keer in de basis. Op de eerste speeldag mocht hij van trainer Caparrós in de basis starten. Deportivo won die partij met 3-2 van Zaragoza. Caparrós heeft na de contractontbinding van Tristán en de blessures van Bodipo en Taborda nog slechts twee spitsen over: Riki en Javier.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties