Stuttgart en Leverkusen winnen weer niet

Philippe Crols
| 0 reacties
Stuttgart en Leverkusen winnen weer niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VFB Stuttgart en Leverkusen zijn er op speeldag vijf niet in geslaagd hun partij te winnen. Beide teams pakten tegen respectievelijk Frankfurt en Hannover wel een punt, maar echt tevreden mogen ze daar niet mee zijn. Zowel Stuttgart als Leverkusen staan in het klassement ook niet waar ze voor aanvang van het seizoen werden verwacht. 

Stuttgart - Frankfurt  1-1

Stuttgart had tot dusver zijn twee thuiswedstrijden verloren, maar ging buitenshuis al wel twee maal met de drie punten lopen. Zaterdag werd er thuis opnieuw niet gewonnen, maar wel voor het eerst een punt gepakt. Dat zoiets thuis tegen Frankfurt gebeurde is echter geen prestatie om over naar huis te schrijven. Een kwartier voor tijd leek Gomez de thuisploeg nochtans naar de zege te schieten. Die 1-0-voorsprong bleef tot twee minuten voor tijd staan. Toen bezorgde Meier de bezoekers nog een punt waardoor ze het met een zeven op vijftien even goed doen als Stuttgart. 

Hannover - Leverkusen  1-1

Hannover boekte vorige week zijn eerste puntenwinst van de nieuwe competitie en ook dit weekend werd een puntje geoogst. Leverkusen kon er niet komen winnen en presteert zo, net als Stuttgart, onder de verwachtingen. Barbarez zette de bezoekers tien minuten voor rust wel op voorsprong. Het was voor de Bosniër zijn eerste doelpunt in loondienst van Leverkusen. Brdaric was vorige week al de man bij Hannover door twee goals te maken en zaterdag deed hij opnieuw waarvoor hij betaald wordt. Een kwartier voor tijd legde hij de 1-1-eindstand vast. Hannover heeft nu vier punten, Leverkusen heeft er maar eentje meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties