Lovendegem gaat de boot in bij SK Lebbeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem gaat de boot in bij SK Lebbeke
Foto: © SC

"goede mentaliteit en inzet bij Lovendegem, maar geen punten ......"

Lovendegem toonde al van bij de aftrap dat ze niet gekomen waren om zich in te graven.
De eerste speelhelft liet een Lebbeke zien dat wel wou voetballen maar in de duels iets te kort of te laat  kwam tegen een gemotiveerd en kort opzittend Lovendegem. De snelle balwisselingen speelden zich vooral af in het middenveld, zodat beide doelmannen weinig moesten ingrijpen. Bij Lovendegem ging de bal prima rond en werd er vandaag vanuit de achterlijn opbouwend gespeeld. Zowel bij Lebbeke als Lovendegem waren de spitsen te weinig aanspeelbaar om voor enig gevaar te zorgen.
De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld, Lovendegem met degelijk voetbal en Lebbeke probeerde nu de spitsen met de lange bal te bereiken. In de 58' werkte Matthijs, onder druk, de bal eenvoudig weg via de zijlijn. De inworp die daarop volgde werd direct voor doel gesmeten waarop de ingevallen spits van Lebbeke maar wat al te makkelijk mocht binnen tikken. Hier ging de verdediging van Lovendegem in de fout en de thuisploeg hield de 3 punten in Lebbeke.
Lambert, die zijn voet omsloeg werd vervangen door Euda, die verdedigend behoorlijk werk afleverde. Toch moest Peter de Paepe nog enkele keren gepast ingrijpen om erger te voorkomen. Lovendegem probeerde de druk te verhogen maar in de zone van de waarheid was het enkel de hardwerkende Moerman die nog 'n kans op de gelijkmaker liet liggen. Maertens trof even later tot overmaat van ramp nog eens de paal. Door de wissel met de evenwel balvaardige Poppe was ook alle gestalte uit de voorlinie zodat Lovendegem met lege handen terug de bus in moest richting Gent.     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties