Vermant: 'Moeten durf aan de dag leggen'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Vermant: 'Moeten durf aan de dag leggen'
Foto: © SC

Club Brugge neemt het vanavond in het Jan Breydelstadion op tegen het Duitse Bayer Leverkusen. Een duel dat meteen al heel belangrijk is, wint Club dan kan het met een rustig gevoel naar Tottenham trekken, bij verlies speelt het in Engeland meteen met het mes op de keel. Kapitein Sven Vermant gaf z'n mening vanuit het Brugse afzonderingsoord.
 
Beide clubs kenden een slechte repetitie, maar dat deert de kapitein niet. "Ook voor hen staat de match van morgen los van alles. Vergeet ook niet dat Duitsers zich uitstekend kunnen opladen voor dergelijke opdrachten. Zij vinden het een erezaak om de pandoering vanop Stuttgart (3-0 verlies) zo snel mogelijk weg te spelen. Persoonlijk beschouw ik het niet als een voordeel dat we hen net nu moeten bekampen", aldus de middenvelder op de website van Club Brugge.
 
Vermant speelde vier seizoenen in Duitsland en weet dus perfect hoe Leverkusen bekampt moet worden. "We moeten voldoende durf aan de dag leggen. Zonder daarom als een kip zonder kop te spelen. We moeten uitgaan van een goede organisatie en proberen die kansjes die er zullen komen, af te maken." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties