Opnieuw gelijkspel voor reserven

Geerts Danny
| 0 reacties
Opnieuw gelijkspel voor reserven
Foto: © SC

20.10.2006

Het reservenelftal van trainer Jean-Pierre Haverhals behaalde vanavond een verdienstelijk 1-1-gelijkspel tegen Anderlecht. De Brusselaars namen de eerste helft voor hun rekening, en klommen daarin ook verdiend op voorsprong via een vrijschopdoelpunt. Na de pauze herstelde Germinal Beerschot het evenwicht, wat in de gelijkmaker resulteerde, via Ninoslav Milenkovic die aan de tweede paal een hoge voorzet binnentikte.
In de slotfase kwam Bjorn De Wilde nog dicht bij de winning-goal en werd een strafschopclaim na overtreding op Figueroa door de scheidsrechter weggewuifd.
Germinal Beerschot trad aan met Abuda en Okoro, allebei terug van geblesseerd weggeweest, terwijl ook de Nigeriaanse tester Sulaimon opnieuw een speelkans kreeg. Tim Vleminckx ontbrak in de afweer. De jonge flankverdediger werd vandaag aan de knie geopereerd en zal een drietal weken niet inzetbaar zijn. (DG)

Germinal Beerschot: Steppe, Gonzalez, Vermeerbergen, Milenkovic, De Jonck, Abuda, Dickson, Figueroa, Verhoeven (46' Okoro), De Wilde, Sulaimon (75' Van den Eede)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties