Topweekend in Europa

Kristof Blomme
| 0 reacties
Topweekend in Europa
Foto: © SC

In België is er dit weekend geen competitievoetbal. In de Europese toplanden is dat wel het geval, en hoe! Een overzicht van alle toppers dit weekend.

In Duitsland staat op zaterdag een onvervalste topper op het programma. Werder Bremen ontmoet daarin kampioen Bayern München. Beide ploegen delen voorlopig de leiding met dertien punten.

Maar vooral zondag is een heuse topdag. 's Middags neemt Manchester United het op Old Trafford op tegen Liverpool. De Reds deden het tot nu toe nog niet fantastisch in de Premier League. Desondanks blijft deze match een clash van jewelste. In de Nederlandse Eredivisie moet PSV op bezoek bij AZ. Feyenoord ontvangt in de Kuip dan weer Ajax. 

Zondagavond is het in Frankrijk de beurt aan Marseille en Lyon, respectievelijk tweede en eerste in het klassement. Mits winst komt Marseille terug tot op twee punten. Spanje maakt zich dan weer op voor de klassieker der klassiekers Real Madrid - Barcelona. Ook Real kan tot op twee punten naderen. In Portugal tenslotte nemen Sporting Lissabon en Porto het tegen elkaar op. Beide ploegen delen de leiding met 15/18. 

Voetbalkrant volgt deze toppers uiteraard op de voet!

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties