Moeilijk weekendje voor Belgen

Philippe Crols
| 0 reacties
Moeilijk weekendje voor Belgen
Foto: © SC

Op speeldag negen kwamen er ook weer een aantal Belgen in actie in de Bundesliga. Het verging hen niet echt denderend. Voetbalkrant zet zoals elke week ook nu opnieuw de prestaties van onze landgenoten op een rijtje. 

Beginnen doen we met Mönchengladbach. Daar was Filip Daems nog altijd geblesseerd, startte Wesley Sonck op de bank en speelde Bernd Thijs negentig minuten tegen Leverkusen. Sonck zou invallen iets over het uur, maar hij kon een 0-2-thuisnederlaag niet verhinderen. Meteen de eerste nederlaag in eigen huis voor Gladbach.

Vincent Kompany boekte vorige week in Leverkusen zijn eerste overwinning met HSV, maar zaterdag kwam Hamburg weer niet verder dan een 0-0-gelijkspel in eigen huis tegen degradatiekandidaat Hannover. Kompany speelde de hele wedstrijd. 

Bayern München was de eerste ploeg die dit seizoen Frankfurt in het verlies kon spelen. Het deed dat negentig minuten lang met Daniël Van Buyten in de ploeg. 

Nog altijd geen Peter van der Heyden bij Wolfsburg. Die ploeg won wel met 0-1 de degradatietopper van Bochum waar Joris Van Hout tien minuten voor tijd mocht invallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties